EUROSTILL

EUROSTILL factory“Eвростил Трейд” е компания,която работи  повече от четвърт век  в сектора на  производство на интериорни и външни врати,  дограми и окачени фасади. В последните години тя инвестира в изграждането на нов, автоматизиран завод със сериозен  капацитет, достатъчен  за покриването на голяма част,както на   регионалния,така  и  на външния пазар.Технологията  и оборудването за производството са разработени,консултирани  и произведени от водещи световни компании в бранша . Суровините и материалите,които се влагат в продуктите на „Евростил Трейд” са възобновяеми и екологично чисти,без отделяне на вредни емисии и се доставят от най-реномираните производители. Така технологията отговаря на всички европейски и световни стандарти.

Продуктите на „Евростил Трейд” се предлагат в три ценови класа: нисък,среден и средно-висок, в зависимост от използваните материали.Дизайнът се изработва от специализиран  екип,както за серийното производство,така и за индивидуални решения по оригинални проекти. Широкият спектър от модели на интериорни врати ,класически,неокласически и модерни,  дава възможност за тяхното приложение както за дома , така и за офиси,магазини,произвидствени помещения и др. Целта на „Евростил Трейд” е креативност и високо качество,базирани на пазарни анализи,съобразени с модните и технологични тенденции.

Каталози EUROSTILL

Новини от Hörmann

 

Antrieb_Bild 1Hörmann допълни серията High Security Line

Автоматичните боларди A 275-M30-900 E и A 275-M50-900 E разполагат с двигател без четки и опция аварийна функция EFO.
След като през 2017 г. компания Hörmann започна да предлага системи за контрол на достъпа като боларди, роуд блокери и прегради с шипове, тази година в рамките на изложението BAU производителят представи новости в областта на болардите. Серията High Security Line се допълва с автоматичните боларди A 275-M30-900 E и A 275-M50-900 E. Така вече ще се предлагат съответстващи на най-високи изисквания към сигурността боларди за обезопасяване на чувствителни зони. Те разполагат с двигател без четки и предлагана като опция аварийна функция EFO. Съгласно информация на производителя тази комбинация се предлага за първи път на пазара.
Продуктите от серията High Security Line на Hörmann осигуряват контрол на достъпа в области с висока степен на сигурност, като например правителствени сгради, летища, терени за провеждане на мероприятия или други чувствителни области. Новите автоматични боларди A 275-M30-900 E и A 275-M50-900 E съответстват на високите изисквания за сигурност на класовете M30 и M50. Електромеханичните боларди могат да се издигат и спускат автоматично. Така едновременно са налице бариера за защита от неоторизиран достъп и позволено преминаване само при спуснат болард ....прочети повече