CLASSEN

Classen doors factory

CLASSEN е основана през 1963 в Kaisersesch, Германия, където се намират една от фабриките и главния офис на компанията. Втората немска фабрика се намира в Baruth. На полския пазар компанията влиза през 1990г. като Gorex Sp. z o.o., и през 1996 се трансформира в Classen-Pol S.A..

От 2005 компанията има собствени производствени съоръжения в Zwonowice близо до Rybnik (Южна Полша). Благодарение на направените инвестиции са открити над 500 нови работни места. Производствените линии и сладове заемат площ от 46 000 квадратни метра. Фабриката произвежда както интериорни врати, така и фасади, первази и кухненско обзавеждане. Полския главен офис обслужва Източноевропейкия пазар.

Каталози CLASSEN

EN-RUS-Katalog-drzwi-exportowy-1

 

Новини от Hörmann

 

Antrieb_Bild 1Hörmann допълни серията High Security Line

Автоматичните боларди A 275-M30-900 E и A 275-M50-900 E разполагат с двигател без четки и опция аварийна функция EFO.
След като през 2017 г. компания Hörmann започна да предлага системи за контрол на достъпа като боларди, роуд блокери и прегради с шипове, тази година в рамките на изложението BAU производителят представи новости в областта на болардите. Серията High Security Line се допълва с автоматичните боларди A 275-M30-900 E и A 275-M50-900 E. Така вече ще се предлагат съответстващи на най-високи изисквания към сигурността боларди за обезопасяване на чувствителни зони. Те разполагат с двигател без четки и предлагана като опция аварийна функция EFO. Съгласно информация на производителя тази комбинация се предлага за първи път на пазара.
Продуктите от серията High Security Line на Hörmann осигуряват контрол на достъпа в области с висока степен на сигурност, като например правителствени сгради, летища, терени за провеждане на мероприятия или други чувствителни области. Новите автоматични боларди A 275-M30-900 E и A 275-M50-900 E съответстват на високите изисквания за сигурност на класовете M30 и M50. Електромеханичните боларди могат да се издигат и спускат автоматично. Така едновременно са налице бариера за защита от неоторизиран достъп и позволено преминаване само при спуснат болард ....прочети повече